Activiteiten

Lezing van Prof. Dr. Erik Scherder

Professor Erik Scherder is als hoogleraar Klinische Neuropsychologie verbonden aan de Vrije Universiteit. Scherder is een bijzonder bevlogen spreker. Door de jaren heen heeft Erik Scherder zowel aan de RUG in Groningen als aan de VU in Amsterdam onderwijsprijzen gekregen. Ook kende in 2021 De Open Universiteit Scherder een eredoctoraat toe vanwege zijn grote verdiensten als verbinder tussen wetenschap en samenleving. In zijn lezing schenkt hij o.a. aandacht aan ‘Hersenen in relatie tot verandering, duurzaamheid, duurzame inzetbaarheid en/of creativiteit’.

Op deze bijeenkomst maken we ook tijd voor de Algemene Leden Vergadering.

IJM Vught
Bosweg 49, Vught
  • 16:30 uur Inloop
  • 17:00 uur start plenaire gedeelte
  • 18:30 uur Netwerkborrel
  • 20:00 uur Einde bijeenkomst

Meer activiteiten

Biking Dinner
Hartelijk welkom bij een nieuwe aanpak van een oude succesformule! We gaan weer van drie gangen genieten in steeds verschillende restaurants  met ook steeds andere disgenoten. Een geweldige manier om ongedwongen contact te...
Jochem Nooyen spreker en illusionist
Op 20 maart '24 ontvingen we Jochem Nooyen. Hij is nieuwsgierig naar hoe mensen én dingen werken. In zijn interactieve show neemt hij ons mee in een wonderlijke wereld vol magie, verhalen en...
Maarten van der Weijden
Woensdag 13 december hielden we onze decemberbijeenkomst met gezellige kerstborrel en spreker Maarten van der Weijden. Over zijn leven als sporter, zijn prestaties en bijzondere voorbereiding.
Thomas van Groningen
Op 27 september 2023 ontvingen we Thomas van Groningen: inmiddels een bekende Nederlandse journalist. Hij is sinds 1 januari 2022 het vaste politieke gezicht van de talkshow Op1.