Activiteiten

Biking Dinner

Hartelijk welkom bij een nieuwe aanpak van een oude succesformule! We gaan weer van drie gangen genieten in steeds verschillende restaurants  met ook steeds andere disgenoten. Een geweldige manier om ongedwongen contact te leggen en elkaar beter te leren kennen, genietend van heerlijke smaken.

Dit keer gaan we het sportiever en milieubewuster aanpakken en dus pakken we de fiets. We beginnen en eindigen bij IJM. We gaan ervan uit dat iedereen met de eigen fiets aanwezig kan zijn.  De uitnodiging is inmiddels verstuurd, je kunt je inschrijven tot 27 mei. Laat je weten (op info@ondernemerskamervught.nl) of je wel of niet de beschikking hebt over een fiets of dat je er één wilt huren? Voor die mensen voor wie fietsen echt  geen optie is, zoeken we andere oplossingen. Ook dieetwensen kun je via de info e-mail doorgeven.

Meer activiteiten

Biking Dinner
Hartelijk welkom bij een nieuwe aanpak van een oude succesformule! We gaan weer van drie gangen genieten in steeds verschillende restaurants  met ook steeds andere disgenoten. Een geweldige manier om ongedwongen contact te...
Jochem Nooyen spreker en illusionist
Op 20 maart '24 ontvingen we Jochem Nooyen. Hij is nieuwsgierig naar hoe mensen én dingen werken. In zijn interactieve show neemt hij ons mee in een wonderlijke wereld vol magie, verhalen en...
Maarten van der Weijden
Woensdag 13 december hielden we onze decemberbijeenkomst met gezellige kerstborrel en spreker Maarten van der Weijden. Over zijn leven als sporter, zijn prestaties en bijzondere voorbereiding.
Thomas van Groningen
Op 27 september 2023 ontvingen we Thomas van Groningen: inmiddels een bekende Nederlandse journalist. Hij is sinds 1 januari 2022 het vaste politieke gezicht van de talkshow Op1.