Activiteiten

Jochem Nooyen spreker en illusionist

Op 20 maart ’24 ontvingen we Jochem Nooyen. Hij is nieuwsgierig naar hoe mensen én dingen werken. In zijn interactieve show neemt hij ons mee in een wonderlijke wereld vol magie, verhalen en inzichten over de mens. Dit doet hij met een optimistische, open en smakelijke stijl.

Ondernemerskamer Vught vol verbazing!

Een bijeenkomst vol verbazing. Zo mag de OKV-netwerkbijeenkomst op woensdag 20 maart best genoemd worden. Illusionist en spreker Jochem Nooyen wist met zijn interactieve ‘privacy en infosecurity’ show de leden van OKV en hun introducees ruim een uur lang geboeid te houden.

Jochem liet zien hoe menselijk gedrag kan worden beïnvloed en voorspeld en hoe hackers daar hun voordeel mee doen. We zijn benieuwd hoeveel leden na de bijeenkomst toch maar even een paar wachtwoorden hebben gewijzigd. Natuurlijk werd de bijeenkomst afgesloten met de vertrouwde en altijd gezellige netwerkborrel.

Meer activiteiten

Biking Dinner
Hartelijk welkom bij een nieuwe aanpak van een oude succesformule! We gaan weer van drie gangen genieten in steeds verschillende restaurants  met ook steeds andere disgenoten. Een geweldige manier om ongedwongen contact te...
Jochem Nooyen spreker en illusionist
Op 20 maart '24 ontvingen we Jochem Nooyen. Hij is nieuwsgierig naar hoe mensen én dingen werken. In zijn interactieve show neemt hij ons mee in een wonderlijke wereld vol magie, verhalen en...
Maarten van der Weijden
Woensdag 13 december hielden we onze decemberbijeenkomst met gezellige kerstborrel en spreker Maarten van der Weijden. Over zijn leven als sporter, zijn prestaties en bijzondere voorbereiding.
Thomas van Groningen
Op 27 september 2023 ontvingen we Thomas van Groningen: inmiddels een bekende Nederlandse journalist. Hij is sinds 1 januari 2022 het vaste politieke gezicht van de talkshow Op1.