ondernemerskamer vught

Trefpunt van ondernemend Vught

Ondernemerskamer Vught wil ondernemers uit Vught en omgeving met elkaar verbinden. De bijeenkomsten staan in het teken van onderling contact en van kennisdeling. Naast interessante sprekers op o.a. politiek, economisch of financieel gebied, komen ook management en sport voor het voetlicht. Dat maakt de bijeenkomsten afwisselend. Daarnaast kunnen leden ook zelf een korte presentatie geven over hun bedrijf.

Een keer per jaar gaan we of op bezoek bij een bedrijf, of we genieten van ons ‘Driving Dinner’. Zo hebben we o.a.  bezoeken gebracht aan een bierbrouwerij, de Rotterdamse haven, Hight Tech Campus Eindhoven en vele andere.

Bij het Driving Dinner bezoeken we de restaurants in en om Vught, waarbij voor-, hoofd- en nagerecht steeds ergens anders genoten wordt. Met een vast groepje van 8 personen per taxibusje, hebben we zo drie keer contact met 16 andere mensen. Na afloop genieten we dan van een bruisende afterparty bij IJM.

 

Netwerken en verbinden zijn twee woorden die prachtig met elkaar door één deur kunnen.

Jos den Otter, voorzitter OKV

DE MISSIE VAN OKV

Verbinding is het sleutelwoord van de Ondernemerskamer Vught. Door elkaar periodiek te ontmoeten delen we kennis en behartigen wij indirect de belangen van het MKB in Vught.

Bestuursleden

Jos den Otter
bestuursvoorzitter
Bas Rombauts
penningmeester
Christine Vet
secretaris
Tjeerd Zijlstra
bestuurslid
Edwin van Drunen
bestuurslid
Jeroen Hilbrink
bestuurslid
Juliette Ruitenbeek
bestuurslid
Inspirerende sprekers
leerzame Bedrijfsbezoeken
gezellige Netwerkborrels