Activiteiten

Thomas van Groningen

Op 27 september 2023 ontvingen we Thomas van Groningen: inmiddels een bekende Nederlandse journalist. Hij is sinds 1 januari 2022 het vaste politieke gezicht van de talkshow Op1.

Een LEUKE politieke avond bij Ondernemerskamer Vught

Kan dat? Een leuke politieke avond? Wel als je Thomas van Groningen aan het woord laat. Vol enthousiasme nam Thomas de ondernemers van de OKV mee door de gebeurtenissen van de afgelopen maanden in politiek Den Haag. Ook gaf hij -zonder uit de school te klappen een interessant inkijkje in de dagelijkse gang van zaken achter de schermen.

Natuurlijk hebben we Thomas van Groningen regelmatig voorbij zien komen bij talkshow Op1, waar hij als politiek verslaggever de actualiteit duidt. Ook daar zien we het spontane enthousiasme van hem afspatten, maar live bij de OKV op het podium maakte hij des te meer indruk op de Vughtse ondernemers.  Hij ging ook uitgebreid in op vragen uit de zaal. Het werd een levendige avond waarbij de ondernemers onder het genot van een drankje nog lang met Thomas en met elkaar in gesprek gingen.

Meer activiteiten

Biking Dinner
Hartelijk welkom bij een nieuwe aanpak van een oude succesformule! We gaan weer van drie gangen genieten in steeds verschillende restaurants  met ook steeds andere disgenoten. Een geweldige manier om ongedwongen contact te...
Jochem Nooyen spreker en illusionist
Op 20 maart '24 ontvingen we Jochem Nooyen. Hij is nieuwsgierig naar hoe mensen én dingen werken. In zijn interactieve show neemt hij ons mee in een wonderlijke wereld vol magie, verhalen en...
Maarten van der Weijden
Woensdag 13 december hielden we onze decemberbijeenkomst met gezellige kerstborrel en spreker Maarten van der Weijden. Over zijn leven als sporter, zijn prestaties en bijzondere voorbereiding.
Thomas van Groningen
Op 27 september 2023 ontvingen we Thomas van Groningen: inmiddels een bekende Nederlandse journalist. Hij is sinds 1 januari 2022 het vaste politieke gezicht van de talkshow Op1.