Activiteiten

Paul Smit in Guldenberg Helvoirt

Filosoof en cabaretier Paul Smit is op dit moment een van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven. Hij begon ooit bij de Luchtmobiele Brigade, studeert vervolgens aan de Hogeschool Rotterdam en wordt festival manager. Dan volgt een verrassende wending: hij richt een ICT bedrijf op dat succesvol wordt. Dan ontmoet hij cabaretier Guido Weijers en besluit het over een compleet andere boeg te gooien. Hij verkoopt zijn onderneming en toert jarenlang met cabaretoptredens door het land.
Vanuit deze avontuurlijke achtergrond besluit hij humorvolle lezingen en trainingen te verzorgen voor het bedrijfsleven, met als thema’s samenwerking, bedrijfscultuur, beïnvloeding en verandering.

16:30 Inloop, ontvangst met koffie/thee
17:00 Start plenaire programma

Inschrijven kan tot 20 september

Hotel Guldenberg, Guldenberg 1, 5268 KR Helvoirt

Meer activiteiten

Jochem Nooyen spreker en illusionist
Op 20 maart '24 ontvingen we Jochem Nooyen. Hij is nieuwsgierig naar hoe mensen én dingen werken. In zijn interactieve show neemt hij ons mee in een wonderlijke wereld vol magie, verhalen en...
Maarten van der Weijden
Woensdag 13 december hielden we onze decemberbijeenkomst met gezellige kerstborrel en spreker Maarten van der Weijden. Over zijn leven als sporter, zijn prestaties en bijzondere voorbereiding.
Thomas van Groningen
Op 27 september 2023 ontvingen we Thomas van Groningen: inmiddels een bekende Nederlandse journalist. Hij is sinds 1 januari 2022 het vaste politieke gezicht van de talkshow Op1.
13 juni bezoek aan Jumbo-Visma
Op dinsdag 13 juni jl. hebben de leden van Ondernemerskamer Vught een bezoek gebracht aan het hoofdkwartier van Team Visma | Lease a Bike in Den Bosch.