Activiteiten

Programma op circuit Zandvoort

Op woensdag 21 september jl. vertrokken 100+ leden van de Ondernemerskamer Vught met de ‘Karel’ trein naar Zandvoort. Een unieke experience met gezellig entertainment en een hapje en een drankje in de trein.

Een unieke experience met gezellig entertainment en een hapje en een drankje in de trein. Zo’n twee weken na de Formule 1 kregen de Vughtse ondernemers een unieke inkijk in de organisatie van de Formule 1 en de toekomstplannen van het circuit. Is het organiseren van een groots wereldevent in Nederland nu sweet or sour? Directeur en oud bewoner van Vught, Robert van Overdijk, nam de aanwezigen mee in ‘zijn’ wereld van dit grootse autosportfestival. Na een wervelende presentatie kregen de leden een rondleiding over de Paddock, de Race Control ruime en de racetoren.

Het vervoer van- en naar het circuit vond plaats met de Karel. De Karel foundation is een stichting voor het behoud van industrieel cultureel erfgoed waarbij de nadruk ligt op historisch spoormaterieel. De trein wordt bestuurd en gerund door vrijwilligers waarbij alle opbrengsten ten goede komen aan het KWF.
(foto’s Ruud Strobbe)

Meer activiteiten

Biking Dinner
Hartelijk welkom bij een nieuwe aanpak van een oude succesformule! We gaan weer van drie gangen genieten in steeds verschillende restaurants  met ook steeds andere disgenoten. Een geweldige manier om ongedwongen contact te...
Jochem Nooyen spreker en illusionist
Op 20 maart '24 ontvingen we Jochem Nooyen. Hij is nieuwsgierig naar hoe mensen én dingen werken. In zijn interactieve show neemt hij ons mee in een wonderlijke wereld vol magie, verhalen en...
Maarten van der Weijden
Woensdag 13 december hielden we onze decemberbijeenkomst met gezellige kerstborrel en spreker Maarten van der Weijden. Over zijn leven als sporter, zijn prestaties en bijzondere voorbereiding.
Thomas van Groningen
Op 27 september 2023 ontvingen we Thomas van Groningen: inmiddels een bekende Nederlandse journalist. Hij is sinds 1 januari 2022 het vaste politieke gezicht van de talkshow Op1.