Activiteiten

Feest 25 jarig bestaan afgelast

Helaas zijn we genoodzaakt om ons 25 jarig jubileumfeest te annuleren.

Nog afgezien van het feit dat de huidige (en wellicht komende) coronamaatregelen het ons lastig maken om een feest te organiseren, moeten we ook vaststellen dat het aantal coronabesmettingen snel oploopt. We vinden het als bestuur niet verantwoord om op korte termijn een grote bijeenkomst te organiseren.

Meer activiteiten

Jochem Nooyen spreker en illusionist
Op 20 maart '24 ontvingen we Jochem Nooyen. Hij is nieuwsgierig naar hoe mensen én dingen werken. In zijn interactieve show neemt hij ons mee in een wonderlijke wereld vol magie, verhalen en...
Maarten van der Weijden
Woensdag 13 december hielden we onze decemberbijeenkomst met gezellige kerstborrel en spreker Maarten van der Weijden. Over zijn leven als sporter, zijn prestaties en bijzondere voorbereiding.
Thomas van Groningen
Op 27 september 2023 ontvingen we Thomas van Groningen: inmiddels een bekende Nederlandse journalist. Hij is sinds 1 januari 2022 het vaste politieke gezicht van de talkshow Op1.
13 juni bezoek aan Jumbo-Visma
Op dinsdag 13 juni jl. hebben de leden van Ondernemerskamer Vught een bezoek gebracht aan het hoofdkwartier van Team Visma | Lease a Bike in Den Bosch.