Namens de voorzitter

Auteur: Edwin,van Drunen

Voor u ligt de eerste Nieuwsbrief van de Ondernemerskamer Vught. We zijn deze digitale weg ingeslagen mede ingegeven door de situatie rond het corona virus.

Inmiddels zitten wij in week 8 van de intelligente Lock down en hebben wij al een bijeenkomst van de Ondernemerskamer af moeten zeggen. Dit deed ons pijn maar in vergelijking tot de gezondheid en de situatie waar een aantal van onze beroepsgroepen (horeca, reiswereld, etc.,  etc.) zich in bevindt, valt dat in het niet.

Wij hebben bij het bekendmaken van de maatregelen direct contact opgenomen met de gemeente Vught om te kijken wat wij voor u als lid extra konden doen en samen met hen hebben we een eerste start gemaakt. Uiteindelijk blijkt dat de belangenbehartiging veelal plaats vindt vanuit andere organisaties, zoals  brancheverenigingen, accountants etc. Daarom richt OKV zich op haar hoofdtaak en dat is onderling verbinden.

Wij gaan dan ook door met zorgen dat u in verbinding blijft en hebben daarvoor onze nieuwe website inmiddels gereed. Vanaf vandaag kunt u daar op inloggen.  Er is een look en feel tot stand gebracht die past bij de huidige tijd. We horen graag wat u van de nieuwe website vindt.

We zijn aan het onderzoeken of we toch een bijeenkomst kunnen organiseren vanaf 1 juli, maar wachten nog op de richtlijnen vanuit de regering. Mocht onverhoopt zo’n bijeenkomst niet fysiek door kunnen gaan dan kunt u er op rekenen dat wij elkaar toch gaan ontmoeten. Hoe? Dat is nog een verrassend mooie uitdaging.

Namens het bestuur wens ik u allen een goede gezondheid en mochten er zaken zijn waar wij u mee kunnen helpen, schroom niet #durftevragen.

Hartelijke groet, Jos den Otter

Deel dit artikel

Meer berichten

Voorzitter Jos den Otter benoemd tot ridder in de orde van Oranje Nassau
Geplaatst op 29-04-2024

Burgemeester Roderick van de Mortel heeft op vrijdag 26 april een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan onze voorzitter Jos den Otter, waarbij hij werd benoemd tot ridder in de Orde van Oranje Nassau. Naast

Ondernemer aan het woord
Geplaatst op 04-03-2021

Een verhaal uit de vorige eeuw door bestuurslid Tjeerd Zijlstra Mijn lidmaatschap vanaf 1998 ‘Lidmaatschap sinds 1998’, dat is alweer een lange tijd terug. Het kwam zo. Mijn komst naar Brabant en de

Ondernemer aan het woord
Geplaatst op 19-01-2021

Aan het woord: DAMIE VAN VIANEN, lid vanaf 1995 Toen Jan Schuurmans en Peter Pennings de Ondernemerskamer Vught oprichtten, hebben ze allerlei ondernemers gebeld met de vraag of ze lid wilden worden. Ik