Activiteiten

Eindejaarsbijeenkomst

De Ondernemerskamer Vught sloot dit jaar af met een vette knipoog naar de aanpassingen van de N65 en het spoor in Vught. Uiteraard in een feestelijk jasje.

Aangekondigd werd een Duitse Professor dr. Ing met grote deskundigheid op het gebied van stadsplanologie. Vreemd vonden de aanwezige ondernemers het wel dat deze spreker zijn referaat in het Duits hield en ze hielden hun hart vast. Zouden ze hier al die tijd naar moeten luisteren? Gelukkig greep voorzitter Jos den Otter in en verzocht de professor “auf Holländisch” verder te gaan. Met een Duits accent ging de heer Becker vervolgens door. Maar, meldde hij, buitenlandse accenten waren wij Nederlanders wel gewend van ons Koningshuis. Vervolgens bleek deze “wetenschapper” een geweldige cabareteske act te brengen. Zelden heb ik de leden van de OKV zo horen bulderen van het lachen.

Het bestuur van de Ondernemerskamer speelde onder één hoedje met wethouder Du Maine. Hij introduceerde de professor met veel enthousiasme.

IJM Vught

Meer activiteiten

Biking Dinner
Hartelijk welkom bij een nieuwe aanpak van een oude succesformule! We gaan weer van drie gangen genieten in steeds verschillende restaurants  met ook steeds andere disgenoten. Een geweldige manier om ongedwongen contact te...
Jochem Nooyen spreker en illusionist
Op 20 maart '24 ontvingen we Jochem Nooyen. Hij is nieuwsgierig naar hoe mensen én dingen werken. In zijn interactieve show neemt hij ons mee in een wonderlijke wereld vol magie, verhalen en...
Maarten van der Weijden
Woensdag 13 december hielden we onze decemberbijeenkomst met gezellige kerstborrel en spreker Maarten van der Weijden. Over zijn leven als sporter, zijn prestaties en bijzondere voorbereiding.
Thomas van Groningen
Op 27 september 2023 ontvingen we Thomas van Groningen: inmiddels een bekende Nederlandse journalist. Hij is sinds 1 januari 2022 het vaste politieke gezicht van de talkshow Op1.