Activiteiten

Driving Dinner

Op 19 juni vond het Driving Dinner voor de tweede maal plaats. Wederom genoot men van een mix van gastronomie en gezelligheid en het contact met collega-ondernemers tijdens unieke ontmoetingen. Per gang wisselde men  van restaurant én gezelschap.

Driving Dinner

In een taxibusje met 8 personen reed elke gast binnen de vaste groep van de avond vanaf de IJzeren Man naar het eerste restaurant voor het voorgerecht. Daar ontmoette men 2 andere groepen, dus 16 personen. Met de vaste groep vertrok men vervolgens naar het tweede restaurant voor het hoofdgerecht, waar weer 16 nieuwe mensen waren. De derde gang, het dessert, genoot men in het derde restaurant met wederom 16 nieuwe mensen.

Daarna werd het laat bij de IJzeren Man bij een gezellige after party.

Meer activiteiten

Biking Dinner
Hartelijk welkom bij een nieuwe aanpak van een oude succesformule! We gaan weer van drie gangen genieten in steeds verschillende restaurants  met ook steeds andere disgenoten. Een geweldige manier om ongedwongen contact te...
Jochem Nooyen spreker en illusionist
Op 20 maart '24 ontvingen we Jochem Nooyen. Hij is nieuwsgierig naar hoe mensen én dingen werken. In zijn interactieve show neemt hij ons mee in een wonderlijke wereld vol magie, verhalen en...
Maarten van der Weijden
Woensdag 13 december hielden we onze decemberbijeenkomst met gezellige kerstborrel en spreker Maarten van der Weijden. Over zijn leven als sporter, zijn prestaties en bijzondere voorbereiding.
Thomas van Groningen
Op 27 september 2023 ontvingen we Thomas van Groningen: inmiddels een bekende Nederlandse journalist. Hij is sinds 1 januari 2022 het vaste politieke gezicht van de talkshow Op1.