Activiteiten

Driving Dinner

Een Driving Dinner met een extra feestelijke twist!

Na een driegangendiner in 3 verschillende restaurants (vervoer met busjes) komen we terug bij de IJzeren Man en genieten daar nog wat langer na. Met de gezellige band ‘Funky Pianos’ maken we er nog een feestje van.

Er wordt aan onze leden t.z.t. nog een uitgebreide uitnodiging gestuurd met daarin de restaurants die meedoen en de voorwaarden voor bestaande en  nieuwe leden en introducés.

IJM Vught
Bosweg 49, Vught
  • 17:15 uur inloop
  • 17:45 uur naar de bussen
  • 20:45 uur einde diner en start feest bij IJM
  • 00:00 uur einde feestelijke bijeenkomst

Meer activiteiten

Biking Dinner
Hartelijk welkom bij een nieuwe aanpak van een oude succesformule! We gaan weer van drie gangen genieten in steeds verschillende restaurants  met ook steeds andere disgenoten. Een geweldige manier om ongedwongen contact te...
Jochem Nooyen spreker en illusionist
Op 20 maart '24 ontvingen we Jochem Nooyen. Hij is nieuwsgierig naar hoe mensen én dingen werken. In zijn interactieve show neemt hij ons mee in een wonderlijke wereld vol magie, verhalen en...
Maarten van der Weijden
Woensdag 13 december hielden we onze decemberbijeenkomst met gezellige kerstborrel en spreker Maarten van der Weijden. Over zijn leven als sporter, zijn prestaties en bijzondere voorbereiding.
Thomas van Groningen
Op 27 september 2023 ontvingen we Thomas van Groningen: inmiddels een bekende Nederlandse journalist. Hij is sinds 1 januari 2022 het vaste politieke gezicht van de talkshow Op1.