Activiteiten

In gesprek met 4 succesvolle startups

Op 22 maart ’23 spraken we met succesvolle start-ups waaronder “ON THAT ASS” van Jorn Besselink, “Fleur Presents” van  Fleur Huijs, “Purpose Real Estate” van  Ruud Robeerst en Boutique Hotel Ryder van Marloes van de Wiel.

Doorgaans delen ervaren ondernemers hun wijsheid met jongere generaties. Het jeugdige elan van startups en hun ervaringen kunnen ook een boost geven door hun enthousiasme en hun verfrissende blik op het ondernemersklimaat. Hoe hebben zij kansen gezien en die waargemaakt? Wat zijn hun meevallers en struikelblokken geweest? Kunnen zij de ervaren ondernemers wellicht prikkelen om ook met een nieuwe blik naar het eigen bedrijf te kijken?

In het Strandhuis bij IJM maken we op 22 maart jl. kennis met Fleur Huijs van “Fleur Presents”, Jorn Besselink van “ON THAT ASS”, Ruud Robeerst van “Purpose Real Estate” en Marloes van de Wiel van Boutique Hotel Ryder. Onder leiding van Ton de Kort van TDK Tekst ontspint zich een bijzonder interessant gesprek, met interactie met de zaal. Jorn Besselink en Ruud Robeerst zijn al even bezig als ondernemer. Jorn heeft zijn bedrijf inmiddels uitgebreid  naar het buitenland en Ruud is gestart met zijn tweede onderneming met maatschappelijke impact die starters op de woningmarkt helpt met een betaalbare hippe huurwoning.

Fleur Huijs heeft een succesvol opleidingsbedrijf opgezet en heeft inmiddels haar vergaderlocatie geopend bij station Den Bosch (Boutique Office). Marloes is de drijvende kracht achter het nieuwe Boutique Hotel Ryder, dat gevestigd wordt in Fort Isabella op het voormalige kazerneterrein. Een mooie aanwinst voor Vught.

Boslaan 49 Vught
22 maart

Meer activiteiten

Jochem Nooyen spreker en illusionist
Op 20 maart '24 ontvingen we Jochem Nooyen. Hij is nieuwsgierig naar hoe mensen én dingen werken. In zijn interactieve show neemt hij ons mee in een wonderlijke wereld vol magie, verhalen en...
Maarten van der Weijden
Woensdag 13 december hielden we onze decemberbijeenkomst met gezellige kerstborrel en spreker Maarten van der Weijden. Over zijn leven als sporter, zijn prestaties en bijzondere voorbereiding.
Thomas van Groningen
Op 27 september 2023 ontvingen we Thomas van Groningen: inmiddels een bekende Nederlandse journalist. Hij is sinds 1 januari 2022 het vaste politieke gezicht van de talkshow Op1.
13 juni bezoek aan Jumbo-Visma
Op dinsdag 13 juni jl. hebben de leden van Ondernemerskamer Vught een bezoek gebracht aan het hoofdkwartier van Team Visma | Lease a Bike in Den Bosch.