Activiteiten

13 juni bezoek aan Jumbo-Visma

Op dinsdag 13 juni jl. hebben de leden van Ondernemerskamer Vught een bezoek gebracht aan het hoofdkwartier van Team Visma | Lease a Bike in Den Bosch.

Geweldig om te zien hoe met een team van meer dan tweehonderd mensen topsport wordt bedreven. Natuurlijk was er ruimschoots aandacht voor de successen van de ploeg mede in de vorm van de aanwezige kampioensfietsen en een wand met wielershirts van winnende renners. Ook konden we een blik werpen in de hal waar de fietsen voor de Tour de France werden gebouwd en afgesteld.

Performance coach Joost Leenders van Talent Academy Group vertelde ons over zijn werk bij onder andere Team Jumbo Visma en Ajax. Hij heeft ons een uur lang geboeid met een leerzaam betoog over de manier hoe Jumbo-Visma omgaat met topsport, communicatie, samenwerking en succes.

We danken Team Visma | Lease a Bike en Joost Leenders voor de gastvrije ontvangst en een zeer geslaagde bijeenkomst.
(foto’s: Ruud Strobbe)

Meer activiteiten

Biking Dinner
Hartelijk welkom bij een nieuwe aanpak van een oude succesformule! We gaan weer van drie gangen genieten in steeds verschillende restaurants  met ook steeds andere disgenoten. Een geweldige manier om ongedwongen contact te...
Jochem Nooyen spreker en illusionist
Op 20 maart '24 ontvingen we Jochem Nooyen. Hij is nieuwsgierig naar hoe mensen én dingen werken. In zijn interactieve show neemt hij ons mee in een wonderlijke wereld vol magie, verhalen en...
Maarten van der Weijden
Woensdag 13 december hielden we onze decemberbijeenkomst met gezellige kerstborrel en spreker Maarten van der Weijden. Over zijn leven als sporter, zijn prestaties en bijzondere voorbereiding.
Thomas van Groningen
Op 27 september 2023 ontvingen we Thomas van Groningen: inmiddels een bekende Nederlandse journalist. Hij is sinds 1 januari 2022 het vaste politieke gezicht van de talkshow Op1.