Activiteiten

IJM Klimbos

Ondernemen is durven, is lef tonen! Wie dat ook buiten het werk wel eens in de praktijk wil brengen, kan vandaag zijn/haar hart ophalen in het IJM Klimbos. Hier vind je 15 klimroutes & ziplines, met vier verschillende moeilijkheidsniveaus. De groene routes zijn het gemakkelijkst, gevolgd door blauw, rood en zwart. Natuurlijk kun je zelf bepalen welke route het beste bij jou past. Uiteraard is het volkomen veilig, er wordt gewerkt volgens de richtlijnen en je gaat veilig gezekerd aan een klimgordel de hoogte in.

Ook als je zelf niet wilt klimmen, ben je natuurlijk van harte welkom om de durfals aan te moedigen. In dat geval hoef je je niet aan te melden, maar kun je gewoon komen kijken. Wil je alleen bij de barbecue zijn, dan is dat ook mogelijk, meld je dan aan onder het kopje BBQ bij agenda. Stel dat je wel wilt klimmen, maar later op de avond verhinderd bent, dan kan dat ook. Iedereen die zowel wil klimmen, als bij de bbq wil zijn, moet zich in dit geval twee keer aanmelden. Elke onderdeel is een apart evenement.

Ook de partners zijn van harte welkom. We zullen hierbij (net als je bij het Driving Dinner gewend bent) voor de partners een bijdrage vragen.

Hier kun je je aanmelden voor de klimactiviteit (scroll naar de knop ‘aanmelden’).

Wil je ook aanmelden voor de bbq, gebruik dan deze link: https://www.ondernemerskamervught.nl/aanmelden-activiteit/?agend_id=2614

Boslaan 49, Vught

Meer activiteiten

Jochem Nooyen spreker en illusionist
Op 20 maart '24 ontvingen we Jochem Nooyen. Hij is nieuwsgierig naar hoe mensen én dingen werken. In zijn interactieve show neemt hij ons mee in een wonderlijke wereld vol magie, verhalen en...
Maarten van der Weijden
Woensdag 13 december hielden we onze decemberbijeenkomst met gezellige kerstborrel en spreker Maarten van der Weijden. Over zijn leven als sporter, zijn prestaties en bijzondere voorbereiding.
Thomas van Groningen
Op 27 september 2023 ontvingen we Thomas van Groningen: inmiddels een bekende Nederlandse journalist. Hij is sinds 1 januari 2022 het vaste politieke gezicht van de talkshow Op1.
13 juni bezoek aan Jumbo-Visma
Op dinsdag 13 juni jl. hebben de leden van Ondernemerskamer Vught een bezoek gebracht aan het hoofdkwartier van Team Visma | Lease a Bike in Den Bosch.