Activiteiten

Drive-in met stand-up comedians!

Er zijn veel ideeën voorbij gekomen…Een virtuele bijeenkomst via Zoom? In subgroepjes bij elkaar komen? Alle bijeenkomsten annuleren? Maar na de zorgelijke tijden willen we jullie graag iets luchtigs aanbieden. Even alles aan de kant zetten en weer eens ouderwets lachen.

We bieden jullie een programma aan dat je vanuit je auto kunt volgen op led-schermen en via een FM frequentie op je autoradio. Locatie is het voetbalterrein in Cromvoirt, achter de Battle Aix. We kunnen ca 80 auto’s kwijt, dus reageer snel!

Bij aankomst overhandigen we je een goody bag met een drankje en een versnapering. Het programma duurt ongeveer een uur.  Om filevorming in Cromvoirt te voorkomen, krijg je na aanmelding een “aankomsttijd” toegewezen. Vriendelijk verzoeken we je om je daaraan te houden, zodat we de aankomsten kunnen spreiden.

Programma:

  • 17.00 uur tot 17:30: aanrijdtijden
  • 17:30: start programma
  • Opening door de voorzitter Jos den Otter
  • Stand-up comedian Steven Brunswijk (alias de Braboneger)
  • Stand-up comedian Raymon Hofkens

18.30 uur: einde programma

Steven Brunswijk

Bekend geworden met zijn TV optreden ‘De Braboneger verkaast?!’ Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van vele Nederlanders te veroveren. Dat de filmpjes op het internet meer dan alleen een gimmick zijn, bleek al snel bij zijn theaterdebuut met de voorstelling “Vooroordelen”.

Raymon Hofkens

Een stand-up comedian en cabaretier met veel improvisatievermogen en hoge grapdichtheid. Speelde eerder samen in shows met ondermeer Theo Maassen, Ronald Goedemondt, Najib Amhali en Guido Weijers. Hij won diverse prijzen en bereikte vele finales. Raymon weet publiek perfect aan het lachen te krijgen met zijn eigen kijk op de wereld.

Cromvoirt, Sint Lambertusstraat 60

Meer activiteiten

Jochem Nooyen spreker en illusionist
Op 20 maart '24 ontvingen we Jochem Nooyen. Hij is nieuwsgierig naar hoe mensen én dingen werken. In zijn interactieve show neemt hij ons mee in een wonderlijke wereld vol magie, verhalen en...
Maarten van der Weijden
Woensdag 13 december hielden we onze decemberbijeenkomst met gezellige kerstborrel en spreker Maarten van der Weijden. Over zijn leven als sporter, zijn prestaties en bijzondere voorbereiding.
Thomas van Groningen
Op 27 september 2023 ontvingen we Thomas van Groningen: inmiddels een bekende Nederlandse journalist. Hij is sinds 1 januari 2022 het vaste politieke gezicht van de talkshow Op1.
13 juni bezoek aan Jumbo-Visma
Op dinsdag 13 juni jl. hebben de leden van Ondernemerskamer Vught een bezoek gebracht aan het hoofdkwartier van Team Visma | Lease a Bike in Den Bosch.