Tijd voor een bedrijfsbezoek! Alleen bezoeken we nu niet één bedrijf, maar honderden. Op het oude Philips complex is hard gewerkt aan Strijp-S en Strijp-T om al die oude gebouwen om te toveren naar een industriële omgeving met creatieve, urban studio’s, winkels en bedrijven.

We hebben dit keer besloten geen gezamenlijk vervoer te organiseren in verband met de coronacrisis. We vragen iedereen zelf voor vervoer te zorgen. Ga je met de auto dan kun je parkeren op het Strijps Bultje. Bij vertrek krijg je een gratis uitrijdkaart. Mocht je met de trein willen? Er is een directe verbinding tussen NS station Vught en NS station Strijp (stoptrein).

Na de ontvangst volgt  een inspirerend verhaal door directeur City Marketing Peter Kentie over het ontstaan van Strijp-S vanuit het oude Philips complex en het marketing concept. Een stuk geschiedenis wordt vertelt door de dochter van Tom Aussems, Sietske, die samen met haar vader aan de wieg stond van dit visionaire initiatief. Tom neemt tevens een van de rondleidingen voor zijn rekening.

23 september bezoek aan Strijp S en T
  • 14:00 uur Ontvangst in het Veemgebouw met koffie/thee
  • 14:30 uur Presentatie
  • 15:15 uur Start rondleidingen. Iedereen krijgt een koptelefoon om alles goed te kunnen verstaan en toch anderhalve meter afstand te houden van elkaar.
  • 17:15 uur Aankomst bij het Klokgebouw (Keukenconfessies) voor een gezellige naborrel met hapjes.
  • 18:30 uur Einde programma. Indien gewenst kun je op eigen gelegenheid gaan dineren op Strijp. We helpen graag met de reservering

Meer events

17 maart 2021
Op 17 maart komen we weer bijeen bij IJM. De inhoud van het programma wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt
25 jarig bestaan OKV
Vijfentwintig jaar geleden startten twee Vughtse ondernemers Jan Schuurmans en Peter Pennings de netwerkclub: 'Ondernemerskamer Vught'. Het bestuur werd achtereenvolgens voorgezeten door Jan Schuurmans, Giel Schuurmans en Jos den Otter. We nodigen u...